.

Krivek za vrata za vrata Zaštitni zastoj za automobile Pribor za unošenje automobila

Krivek za vrata za vrata Zaštitni zastoj za automobile Pribor za unošenje automobila

KM 2.12

Iz robe
U trgovini

Opis
Brinete li se o ogrebotinama na svom automobilu? Ova naljepnica za pragu vrata pokriva originalnu ogrebotine. Može pružiti zaštitu prilikom nastavka i isključivanja automobila kako bi se automobilska boja savršena. Sa dizajnom od kristala, jedinstvenim i luksuznim. Izgleda sjajno kao dodatak za oblačenje. funkcije
. - Materijal : rhinestones. - Veličina : O 45.20 CM / 17. - Proizvedeno od izdržljivog materijala, ova naljepnica za unos za unos vrata ima dug radni vijek. - Ne može samo efikasno zaštititi ulazna ploča za vrata automobila, ali i dobro uredite automobil. - Možete podrezati ili spajati onako kako želite, vrlo fleksibilno koristiti, donijeti vam praktičnost. - Dobra fleksibilnost i savršene fit linije čine vaš automobil ljepšim i šikom. - Sa samoljepljivom metodom instalacije je jednostavna i neće vas preuzeti previše vremena.
Proizvedeno od izdržljivog materijala, ova naljepnica za unos vrata ima dugi radni vijek . ne može samo efikasno zaštititi unos vrata automobila Ploča, ali i dobro uredite svoj automobil . Možete podrezati ili spajati kao što želite, vrlo fleksibilno koristiti, donijeti vam praktičnost .

Karakteristike