.

Protoiya Clear Tote torba, stadion Odobreno jasna torba sa zatvaračem sa zatvaračem Crossbody Messenger Work s podesivim kaišem

Protoiya Clear Tote torba, stadion Odobreno jasna torba sa zatvaračem sa zatvaračem Crossbody Messenger

KM 2.33

Iz robe
U trgovini

Specifikacija :
Naziv proizvoda : Clear Tote torba
Materijal : PVC, mreža, mreža
Veličina : 30x30x15cm / 119inch
Boja : Crna, prozirna Napomena :
1. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Molimo vas da dopustite neznatna razlika u dimenziji zbog različitih ručnih mjerenja. Hvala na razumijevanju. Paket uključujući :
Clear Tote torba
Specifikacije : paket sadrži 1x bistrinu točku, veličinu je 30x30x15cm /11.9inch, boja je crna i jasna. Veliki kapacitet : Ova torba ima dovoljno kapaciteta za održavanje digitalnog fotoaparata, krema za sunčanje, bocu za vodu, novčanik, mobilni telefon, sunčane naočale i druge predmete. Pogodno za nošenje kad izlazite. Prozirni dizajn : prozirni dizajn tijela naše torbe pogodan je za mjesta koja zahtijevaju prozirnu torbu i u skladu je s različitim smjernicama za sigurnosnu smjernice, omogućujući vam lako prolazak kroz sigurnost . Ova jasna torba izrađena je od visokog kvaliteta PVC, mrežast materijal, čvrste ručke i podesive naramenice omogućavaju vam da se udobno nosete teške predmete. Naše jasne torbe za tote pogodne su za razne prilike, poput torbi za ručak, uredske radnike, uredske radnike, uredske radnike, sportske radnike, kancelarijskim radnicima Događaji i koncerti.

Karakteristike