.

Predškolsko osjetno ploča sa kukom za rano učenje Felt Story Board Solarni sistem FET Story Board Kit za višekratnu upotrebu Felt Board Story-Viseća priča Postavite interaktivni igrački zidni poklon za djecu

Predškolsko osjetno ploča sa kukom za rano učenje Felt Story Board Solarni sistem FET Story Board Kit

KM 9.99

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje od svega, od Joybuy Marketplace-a Popis dijelova :
1 set odličnih ploča
2 x kuke

Istaknite Opis :
[Zabavno set ploča za filce] Set ploče filc dolazi sa 40,6x29,5 inčnim pločom za filći, 32-41 Felt figure i 2 čvrste kuke. Solarni sistem Felt Grafic uključuje sve nazive planeta, astronauta i više, grafikon Felt i Dinosaur uključuje različite dinosauruse kao što su Tyrannosaurus Rex i elementi poput vulkana. Morski svjetski grafiku uključuju bogate morske elemente kao što su dupini i školjke. Možete odabrati prema vašim potrebama.
[Rano obrazovne igračke] Ova set priče o filmovima može pomoći djeci da nauči znanje o oceanu / razmaku / dinosauru, može vježbati dječju maštu, poboljšati sposobnost za djecu, poboljšati praktičnu sposobnost, Pogodno za predškolsko obrazovanje, interaktivno vrijeme i pripovijedanje.
[Interaktivne igračke za igru] Djeca mogu postaviti elemente bilo gdje što žele stvoriti različite prostorne priče. Ovo je zabavna igra za izražavanje umjetnosti za cijelu obitelj. Djeca i roditelji mogu komunicirati s raznim elementima solarnog sistema, okeana i dinosaura kako bi stvorili različite kreativne obrazovne scene.
[Sigurno i izdržljivo] Ova prevelika ploča od filca izrađena je od visokokvalitetne tkanine filca, ekološki prihvatljivo i netoksični, čvrst i izdržljiv, sa samoljepljivim čarobnim tačkama, potrebni su magneti, za višekratni, za višekratnu upotrebu, možete koristiti kuku za objesiti ploču od filca na zidu.

Karakteristike