.

Shengshi Warm Warm Dog odjeća Slatka plišana kaputa za pse za francuski buldog kućni ljubimac Halloween žaba Cosplay kostim mala jakna za pse

Shengshi Warm Warm Dog odjeća Slatka plišana kaputa za pse za francuski buldog kućni ljubimac Halloween

KM 1.67

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje dian qi sa Joybuy Marketplace ★ Materijal : izrađen od meke fleke Facic, mekan i udoban, dovoljno toplo, vaš ljubimac će izgledati privlačnije i modnine!
. ★ Dizajn voća čini vas štene više divnijim i slatkijim
. ★ Pomoći bi u smanjenju pada bacanja u kući i izbjegavalo da oboje travu ili drugu prljavštinu kada hodate vaš kućnim ljubimcem. ★ Prozračiva, lagana, meka tkanina čini da se vaš slatki pas osjeća ugodnije i toplije tokom hladne jeseni i zime. Za svakodnevno trošenje za hodanje, vanjsku, sport, dom, putovanja zimi i savršeni za zabavu, fotografije i odmor. ★ Analiza veličine : Može li vaš ljubimac obično nositi veliku malu odjeću, ali to ne znači da bi svake odjeće za male veličine pogodile za njih, različite dizajn, tkanine i OTH ER faktori mogu donijeti dimenzije različite odjeće. Stoga pogledajte našu grafikon veličine ljubazno, dvostruko potvrdite veličine kada odaberete prsluk za vaš lijepi kućni ljubimac. Specifikacija :
. Materijal : Fleece poliester
. Neobavezna veličina : XS, S, M, L, XL, 2x L
. Veličina : XS Poprsje : 32cm (12.60inch) Dužina stražnje : 20cm (7,87 inča) Preporučena težina : (1-2) kg
.

Karakteristike