.

SunnyMall glatka površinska brtva Vintage Drvena brtva Postavite slova Retro dizajni za DIP-ovčarski dekoracija zanata

SunnyMall glatka površinska brtva Vintage Drvena brtva Postavite slova Retro dizajni za DIP-ovčarski

KM 3.00

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Sunnymall sa Joybuy Marketplace Opis :
Tražite svestrani i jednostavan alat za sve vaše potrebe za zaradom? ne pogledajte dalje od naše drvene pečate! Svojom udobnom i glatkom površinom, ovaj je brtvi dizajniran tako da se postavi na bilo koju željenu površinu i čvrsto pritisne za savršenu finišu.
Naša drvena brtva dolazi u različitim stilovima, omogućavajući vam da oslobodite svoju kreativnost i personalizirajte svoje projekte. Bilo da stvarate prekrasnu umjetničku djelu, ukrašavajući svoj dom ili ured ili dodavanje ličnog dodira na poklone, ovaj brtvilj je idealan izbor. Ne ​​samo da je naša drvena brtva pogodna za različite postavke poput kuće, radne sobe, škole, učionice, kancelarije i spavaonice, ali pruža i odličnu priliku za pojedince za razvijanje ljubavi prema umjetnosti i zanata. Neka vaša mašta divlja dok istražujete različite dizajne i obrasce s ovim alatom za jednostavno za rukovanje.
Crafting nikad nije bio ugodan i zgodan! Ne propustite priliku da poboljšate svoju kreativnost i dovedete svoje ideje u život. Nabavite svoj vlastiti drveni pečat danas i doživite radost kao nikad prije!
Ime naziv : Drvena brtva
Materijal : Lotus Tree
Stil : Moderan i jednostavan - Postupak i polu -mehanički : bez obzira : Clear Print, za višekratnu upotrebu veličine :
L : 14.

Karakteristike