.

Strip sudopera i vodootporna kupaonica kuhinja Blagovaonica bar kupaonica kuhinja Vodootporna kuhinja kuhinja

Strip sudopera i vodootporna kupaonica kuhinja Blagovaonica bar kupaonica kuhinja Vodootporna kuhinja

KM 3.33

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikal prodaje od Arsenal naknade sa joybuy marketplace-a Kuhinjski sudoper i vodootporna kupaonica kuhinja Blagovaonica s kupaonicom Kuhinja Hladna kuhinja Kuhinja kuhinja
: Materijal - izrađen od visokokvalitetnog materijala za PVC i lepljenje, sadrži snažnu ljepljivost. To je vodootporan, uklonjiv, vlažan, otporan na ulje, čvrst i izdržljiv, daje gotov izgled. Vlažna otporna i jednostavna za piling : Koristite PVC materijal, može se pričvrstiti na spoj između sudopera i kontratope, može se izrezati dizajn svilene linije : nabori u sredini mogu saviti 90 stepeni. Samoljepljiva ljepila : Ako je čvrsto priključena, može se lako rezati, ormarići, kuhinja, zidovi, posebno za mjesto gdje je uvijek prljavo, ulje, teško očistiti. Samo izrežite veličinu koju želite.
Proizvod je pogodan za upotrebu u širokom rasponu aplikacija za jednostavan za pričvršćivanje na kuhinju, sudoper i donji dio toaleta. Zapečaćeno i lijepo - pruža dugotrajnu pečatu i daje gotov izgled na kuhinju i kupaonicu. Unaprijed oblikovan za brzu i jednostavnu instalaciju - jednostavno ogulite i pritisnite samoljepljivu traku na površinu u minutama.

Karakteristike