.

U podatkovnom zaštitu kablova slatki silikonski podatkovni kabl zamotavanje univerzalnog mini podatkovnog kablova zaštitna futrola

U podatkovnom zaštitu kablova slatki silikonski podatkovni kabl zamotavanje univerzalnog mini podatkovnog

KM 1.33

Iz robe
U trgovini

Značajke :
Visokokvalitetni materijal : Zaštitnik podataka za kablove koristeći silikonski materijal visoko elastičnosti, izrađuje ga profesionalna mašina To je alat za zaštitu natmača koji je tako izdržljiv jer je sladak za nošenje : ovi simpatični špekatori za punjač su mali, višebojni, a mogu pohraniti i kablove za punjač, ​​višenamjenski mini poklopac za zaštitnika za zaštitu kabla za punjač, ​​višenamjenski poklopac za zaštitu kabla je zgodno i dobro izgledati da se nosi na tijelu.
Specifikacije :
1.Materijal : silikon
2.Kolor : Kao što je prikazano na slici paketa :
1pc 2-in -1 Poklopac za zaštitu kablova podataka : Nova generacija za zaštitu kablova za punjenje, 3-u-1 sveobuhvatna nadogradnja u dizajnu i ugradnji. U usporedbi s starim zaštitnikom kablova za punjenje, ovaj je lakši za ugradnju i veće zamotavanje. Dizajn prstena za remenje može vam pomoći da lako pohranite kabl za punjenje, a možete podesiti i dužinu kabla. Kreativni dizajn : Ovi simpatični štitili kabel za punjač su male, višebojne, a mogu pohraniti i kablove za punjač. 2-u-1 Zaštitnik kablova za kabl ugrađen utor protiv klizanja, uglo odgovara kablu za punjenje, dugotrajna upotreba neće izgubiti.

Karakteristike