.

Hemoton stakleni časovni toplotni čajnik KUNG FU TEAPOT za kućnu posudu za pravljenje čaja

Hemoton stakleni časovni toplotni čajnik KUNG FU TEAPOT za kućnu posudu za pravljenje čaja

KM 14.99

Iz robe
U trgovini

Opis
Ovaj proizvod je čajnik čajnika, izrađen od izdržljivog i premium staklenog materijala, tako da vam može poslužiti dugi niz godina, neće se lako deformirati i prekinuti. Materijal visoke klase osigurava svoju izdržljivost i praktičnost, dobar za toplinu otpornost na toplinu. Savršeno je za izradu čaja, cvijećeg čaja i drugog vrućeg pića. funkcije
. - Boja : prozirna. - Materijal : staklo. - Veličina : O 18. - Kapacitet : 400ml. -Dopšena visokog razreda materijala, čvrst i izdržljiv za dugotrajnu upotrebu. - Proizvod je pogodan za čaj, Kung Fu čaj, cvjetni čaj, voćni čaj, kafu, kinesku biljnu medicinu i tako dalje. - Izljev je dizajniran sa visećim oprugom, što voda postaje nesmetano i učinkovito filtrira lišće čaja. Ima elegantne linije i sprečava curenje vode. -Pine izrade, izdržljive i čvrste, nije lako nositi ili suze, zaslužujete da ga imate. -Koristite ga da napravite čaj, uživajte i opustite se, pomozite u smanjenju stresa i održavanja mentalnog zdravlja.
Usvojen visokim materijalom, čvrstim i izdržljivim za dugotrajnu upotrebu . Proizvod je pogodan za čaj, kung fu Čaj, cvjetni čaj, voćni čaj, kafa, kineska biljna medicina i tako dalje .

Karakteristike