.

Lochimu Silikonske savjete za odvajanje savjeti za ponovnu upotrebu Slama za prašinu topovska slama Topper poklopac kreativnog čaša Slama savjet navlake prenosive silikonske slame za šalice

Lochimu Silikonske savjete za odvajanje savjeti za ponovnu upotrebu Slama za prašinu topovska slama

KM 4.99

Iz robe
U trgovini

Popis dijelova :
4 x silikonske savjete za slamu
Istakni opis :
[otporan na prašinu i jednostavan za upotrebu] Ova set pokrova od slame u obliku šalice jednostavno je popraviti na slamu koja je direktno lako popraviti pokriva vrh slame Poklopac slame ima dobre performanse otpornosti na prašinu i može spriječiti i komarce da uđu u vodu.
[Creative & Decoration] Ovaj slamki se tako slam, savršen je za ukrašavanje slama i dodavanje zabave u svakodnevnu upotrebu . Sa izvrsnim radnim i bistrim uzorcima, odličan je za vanjski događaje, rođendanske zabave, kuhinjski pribor i još mnogo toga.
[kvalitetan materijal] Ovi poklopci slame izrađeni su od visokokvalitetnog silikona, mirisa, ekološki prihvatljivih, Netoksično, za višekratno, lako se čisti, može se koristiti s povjerenjem.
[Idealan poklon] Ove slamne kapa su lijep i praktičan dar za porodicu, prijatelje i kolege poput rođendana, Božića, Dan zahvalnosti, Noć vještica itd.
[Nakon prodaje] Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo kontaktirajte nas, naš servisni tim pružit će vam profesionalnu i zadovoljavajuću uslugu.
< br /> Detaljan opis :
Naziv proizvoda : Naziv proizvoda : Tipovi silikonskih slama namotani
Boja : ružičasta
Materijal : silikon : ukupna visina oko 5,7 cm, promjer rupe od slame od oko 1cm
Napomena :
1.

Karakteristike