.

Noć vještica ili tretirajte torbu za tote za višekratnu upotrebu za poklone slatkiša

Noć vještica ili tretirajte torbu za tote za višekratnu upotrebu za poklone slatkiša

KM 1.33

Iz robe
U trgovini

Noć vještica ili tretiranje torbi za tote za punjenje bombona Trgovina Kupovina
Karakteristike :
lako sklopivo kada se ne koristi i izrađuje se sa strojnim materijalima za pranje, tako da će biti dobro kao novo kada se ponovo koristi, ušteda od tičenih zamjena Prekrasna umjetnica učinjena torba napravit će odličan dodatak vašem Noć vještica i zabavama. Dvostrani digitalni tisak prikazuje dizajn i bit će privlačan za oči koji bi svi voljeli ove oktobarske sezone. Halloween Trick-ili tretiranje ili tretiranje ručice je savršena torba za slatkiše, poklone i druge poslastice za Noć vještica. Svestrana torba za djecu i odrasle osobe bilo kojeg roda za trik ili tretiranje, kupovinu ili kao svakodnevnu vrećicu.
Dvostruki ušiveni šavovi da bi mu dali hrapavu i snažnu gradnju koja se neće podijeliti. Čvrste ručke daju lijepu i udobnu prianjanje dok vam omogućuju da podržite veliku količinu težine s lakoćom. Sigurno je torba koja će trajati cijele oktobarske sezone i godinama koje dolaze.
Halloween torbe za slatkiše s gusset ravnim dnom daju vam više prostora. Koristite za poklon torbu, namirnice, kupovinu i usluge tokom sezone Halloween.

Karakteristike