.

Četkica za spužvu s dugim rukama glatka i udobna hvataljka za čišćenje kuhinje vruće

Četkica za spužvu s dugim rukama glatka i udobna hvataljka za čišćenje kuhinje vruće

KM 3.00

Iz robe
U trgovini

Materijal i kvaliteta : četkica za šalicu izrađena od super mekanog elastičnog spužva, meka neće ogrebati čašu, odličnu izradu, gurnuti glatko, udoban prilog, ne bi se povrijedio Ruke, ergonomska dizajna ručke Šifra glave četkice : glava četke izrađena je od silikona, fleksibilnog i izdržljivog, sa jačom apsorpcijom vode i sposobnosti za čišćenje. Glava četke se može rastaviti i zamijeniti. Dizajn vešanja rupa : Jednostavno je objesiti jer drška ima rupu za vješanje. Drška je izrađena od fleksibilne plastike i ugodno je zadržati. Jednostavno za čišćenje : sa dugom ručkom, naša kičica spužva udobna je za dodir i prodire duboko u dno šalice za uklanjanje mrlja. < / p> Služba nakon prodaje : Uz zadovoljstvo kupaca kao naš prvi prioritet nudimo uslugu zadovoljstva za svu našu robu. Ako imate bilo kakvih problema, kontaktirajte nas na vrijeme. Daćemo vam odgovore što je prije moguće.
Specifikacija : Materijal : ABS + TPR spužva Boja : zelena, žuta Veličina : 50 * 280 mm Napomene : Molimo vas da se u ručnom mjerenju i osvjetljavaju U fotografiji može rezultirati razlikom u boji nego u stvarnoj.
1 : materijal : glava četkice za šalicu izrađena je od super mekanog elastičnog materijala za spužvu, koja je meka i hoće Ne ogrebajte čašu, plastičnu ručicu, dobroj tehnologiji, udobnu udoban zahvat, neće povrijediti vašu ruku.

Karakteristike