.

Djeca obožavajuća sunčane naočale mekane nožnog jastučića za višekratnu upotrebu na otvorenom na otvorenom putujući kampiranje prijenosne čaše za plažu

Djeca obožavajuća sunčane naočale mekane nožnog jastučića za višekratnu upotrebu na otvorenom na otvorenom

KM 2.00

Iz robe
U trgovini

Opis :
Otporan na habanje : Dječje sunčane naočale su od finog metala, a TAC izrađeni, koji je čvrst i izdržljiv da bismo mogli koristiti već duže vrijeme. Slatko : naočale su dizajnirane tako da bude simpatičan oblik životinjskog, što je više pogodovano od strane djece. Komforno : Očma je dizajnirana mekom jastukom za nos, što je ugodnije za nošenje i neće povrijediti nos vaše djece. Šareno : Naočale su dizajnirane s mnogo boja koje možete odabrati prema vašoj djeci. Široka upotreba : Naočale se mogu koristiti u mnogim prilikama poput putovanja, kampiranja, igranja na plaži i itd. Specifikacija :
. Materijal : metal, tac. Boja : prikazana kao slika. Napomena :
. Možda postoji nekoliko izobličenja boja zbog različitih računarskih rezolucija. Možda postoji mala greška zbog različitih mjerenja ruka. Paket uključuje :
. 1 komad sunčane naočale.
Komforna : Očma je dizajnirana s mekim jastučićima za nos, koji je ugodniji za nošenje i neće povrijediti nos vaše djece. Pogodno od strane djece . Šarene : Naočale su dizajnirane s mnogo boja koje možete odabrati prema vašoj dječijoj slici . Širokom upotrebom : Naočale se mogu koristiti za putovanja, kampiranje, igranje na plaži i itd.

Karakteristike