.

Light LED biciklistički rog sprijeda i stražnji set zadnjeg postavljanja rasvjete Načini režima roga vodootporna USB punjiva sigurnosna svjetlo za sigurnost

Light LED biciklistički rog sprijeda i stražnji set zadnjeg postavljanja rasvjete Načini režima roga

KM 2.67

Iz robe
U trgovini

tačka metka :
Pakovanje - uključujući 1 visoki decibelirni električni rog prednjim svjetlom i 1 upozorenje za repno svjetlo za prednje i stražnje. Višestruki načini osvjetljenja - jaka svjetlost, slaba svjetla, SOS, tako da lako možete vidjeti maglu, sumrak, noć i sumrak u rano jutro. Prednja svjetlost ima samo dva načina električnog zvučnika visokih decibela, što čini sigurnijim vožnji noću. Iz sigurnosnih razloga - ove super svijetle LED svjetla za led pokreću punjive baterije, koje mogu pružiti široko polje. Ovo će pomoći drugim jahačima, vozačima i planinarima da vas voze na licu mjesta u tamu nejasno ili potpune tame. Visokokvalitetni materijal - vodootporan i visokokvalitetni ABS materijal, nema potrebe za brigom kada pada kiša. Jednostavan za upotrebu - može se koristiti za vožnju bicikla, brdskih bicikala, uličnih bicikala i svih hitnih situacija. Popravite na biciklističke ručice, ručice, ručice sjedala, prednje viljuške, ruksake, kacige sa silikonskim remenima. Ugradite prednja svjetla i pozadine da biste svoj jahanje učinili sigurno i sretnim!
. Jednostavan za instaliranje i rastavljanje, sigurno jahanje. Jednostavno se povežite na bilo koju grupu za rukovanje. Farovi mogu se uključiti i isključiti bez potrebe za alate ili kompliciranim uputama. Opremljen je uređajem za brzo otpuštanje, čak možete nositi svjetla sa sobom kako biste izbjegli krađu.

Karakteristike