.

Sushi Rice Bowl drvena suši riža miješalica praktična bibimbap kada

Sushi Rice Bowl drvena suši riža miješalica praktična bibimbap kada

KM 13.97

Iz robe
U trgovini

Opis
Ovo je sushi riža posuda, koja je izrađena od visokokvalitetnih materijala, izdržljiva i može se koristiti duže vrijeme. Pogodno za miješanje suši riže, poslužite za apsorpciju vlage nedavno kuhanog riže i dopustite da se riža brzo ohladi za pripremu i miješanje riže sa sezonama ili sosom. funkcije
. -Kolor : Različita boja. -Materijal : drvo. - Veličina : 30. - Visokokvalitetno rafinirano drvo, a ne bilo koji obojen ili tretiran. Samo ručno izrađen i poliran. - Pogodno za miješanje suši riže, služi za apsorpciju vlage nedavno kuhanog riže i čine da se riža brzo ohladi za pripremu i miješanje riže sa sezonama ili sosom. - To je najbolji izbor za sushi restorane za pravljenje sušija i mješovitih suši riže. - Preporučuje se sušenje cijeve sa vodom (pazite da to ne izlaže suncu). Zbog toplinske ekspanzije i kontrakcije proizvoda od drva. - Odlično za dom, restoran, hotel sušije i druga mjesta.
Visokokvalitetno rafinirano drvo, a ne zategnuto ili tretirano. Samo ručno rađen i poliran. Rižino miješanje kade mikša za miješanje posude Suši pravljenje alata. Pogodno za miješanje suši riže, služi za apsorpciju vlage nedavno kuhanog riže i čine da se riža brzo ohladi za pripremu i miješanje riže sa sezonama ili umaku .

Karakteristike