.

Priključci za cijevi za višekratnu vodu cijev za vodu Priključci navoja cijevi za vodu

Priključci za cijevi za višekratnu vodu cijev za vodu Priključci navoja cijevi za vodu

KM 2.33

Iz robe
U trgovini

Opis
Ako tražite profesionalne i izdržljive adaptere za cijevi za vodu, ovdje je vaša istraživanja ovdje. To je zato što naš proizvod može udovoljiti vašim zahtjevima. Usvojen od premium materijala, ta zamjena adaptera za cijevi su praktična za dugo korištenje, a ne lako se deformirati i donijeti vam puno pogodnosti. funkcije
. -Kolor : bijela
. -Materijal : PVC
. - Ovi adapteri za cijevi za vodu su dobri za povezivanje različitih vrsta cijevi ili spojnica. - Neće se s vremenom razbiti ili degradirati, uz dobru izradu, izdržati dug radni vijek. - sa kliznim otvorom na jednom kraju i muško NPT niti na drugi za povezivanje cijevi na različitim krajevima. - Cijevi i fitinzi pod pritiskom za navodnjavanje, podzemni sustavi prskalica, bazeni, vanjske primjene i vodovod hladne vode. - Premium materijal, detaljna izrada, izdržljiva i čvrsta, nije lako nositi ili suza, lagana težina, ovi adapteri su jednostavni za instaliranje.
Ovi adapteri za cijevi za vodu su dobri za povezivanje različitih vrsta cijevi ili spojnica . neće Pukotina, diskolor ili degradiranje, uz dobru izradu, izdržati dugog radnog vijeka.

Karakteristike