.

Tinksky Domino skladišni nosač kalup za lijevanje kalupa Domino kalup kalup kristala kalup

Tinksky Domino skladišni nosač kalup za lijevanje kalupa Domino kalup kalup kristala kalup

KM 0.67

Iz robe
U trgovini

Opis
Kalup za silikoni za livenje savršen je za DIY spremište ili drugo. Zanati za smolu itd. Ovaj je artikl kalup za skladištenje domina,. Učinkovito vam pomaže da stvorite prekrasne ručno izrađene ukrase. Savršen alat za svoje DIY Craft projekte, vrlo kreativan i jedinstven. funkcije
. - Boja : bijela. - Materijal : silikon. - Veličina : oko 25. - kalup je posebno dizajniran za izradu dominog stalka. - Možete dodati neke sušene cvijeće, pigment smole, šljokice, sjaj i. Ostali dekori u kalup kako bi napravili jedinstveni držač za skladištenje Domino. - Gotovo držač za skladištenje Domino može vam pomoći da organizujete svoj domino. - Fleksibilan i višekratni, nije lako slomiti ili deformirati. - Odličan izbor poklona za prijatelje koji vole domino igre i diy.
1 x plijesan. Kalup je posebno dizajniran za izradu domino stalka. Možete dodati neke sušene cvijeće, gužve za smole, šljokice, sjaj i druge dekor u kalup kako biste napravili jedinstveni držač za skladištenje Domino. fleksibilno i višekratno, nije lako slomiti ili deformirati . Odličan izbor poklona za prijatelje koji vole domino igre i diy.

Karakteristike