.

Neto suncobrana Neto kopče Stakleni hladovine isječci plastični zasjenjeni mrežni isječci

Neto suncobrana Neto kopče Stakleni hladovine isječci plastični zasjenjeni mrežni isječci

KM 2.67

Iz robe
U trgovini

Opis
r Ovaj je artikl skup od 25pcs sunčevih isječaka, koji su izrađeni od vrhunskog materijala za izdržljivu i praktičnu upotrebu. Genijalni dizajn, dvostruki pričvršćivač, nije lako padati, lagana težina, lako se recikliraju. Brzo i jednostavno za pričvršćivanje i uklanjanje. funkcije
r. - Materijal : plastika. - Veličina : oko 10,50x5,00x1. - Jednostavna površina, fina izrada, praktična i izdržljiva. - Napravljen od premium materijala za izdržljivu upotrebu. - Genijalni dizajn, dvostruko pričvršćen, nije lako padati, lagana težina, lako se reciklirati. - Brzo i jednostavno za pričvršćivanje i uklanjanje. - Široko se koristi za suncobranu, tkaninu, hladovina itd.
Lista pakiranja : 25 x suncobrani neto kopče Jednostavna površina, fina izrada, praktična i izdržljiva . izrađena od premium materijala za izdržljivu upotrebu . GENEDIOUS DIZAJN, DVOST Pričvrstite, nije lako padati, lagana težina, jednostavna za recikliranje . Brzo i jednostavno za pričvršćivanje i uklanjanje . Široko se koristi za suncobrantu neto, krpu, hladovine jedra itd.

Karakteristike