.

Tkanina Bubble Tip Lamp hlad jednostavna svjetiljka stropna svjetiljka za pokrov svjetla za dom

Tkanina Bubble Tip Lamp hlad jednostavna svjetiljka stropna svjetiljka za pokrov svjetla za dom

KM 12.99

Iz robe
U trgovini

Opis
r Ovaj proizvod je hladovina lampe koja je izrađena od vrhunskog materijala tkanina, sigurnog i izdržljivog za dugotrajnu upotrebu. Pogodno za spavaću sobu, dnevni boravak i još mnogo toga. Zaštitite svoju plafonsku svjetlost od prašine. Takođe može stvoriti romantičnu i toplu atmosferu bez zaslepljenog. Funkcija
r. - Materijal : krpa. - Veličina : oko 15 x 14 x 11 cm. - Napravljen od premium tkanine materijala za izdržljivu i praktičnu upotrebu. - Fina struktura može zaštititi vašu stropnu svjetlost i ravnu žarulju od prašine. - Stvorite romantičnu i toplu atmosferu bez zasljepljenja. - Široko se koristi za sijalice i sijalice za vijke. - Jednostavan za korištenje. Pogodno za spavaću sobu, dnevni boravak i više.
Izrađena od vrhunske tkanine materijala za izdržljivu i praktičnu upotrebu . Fina struktura može zaštititi vašu plafonsku svjetlost i stolnu lampicu od prašine. Široko se koristi za sijalice i sijalice za vijke . jednostavan za upotrebu. Pogodno za spavaću sobu, dnevni boravak i još mnogo toga.

Karakteristike