.

Ploča za posluživanje poklopca Mreža za prekrivanje hrane za poklopac za vanjske zabave Piknike Kampiranje

Ploča za posluživanje poklopca Mreža za prekrivanje hrane za poklopac za vanjske zabave Piknike Kampiranje

KM 1.67

Iz robe
U trgovini

Opis
Savršeni šator za hranu za kampiranje, piknik, zabavu, dom i vanjsku službu posude za prekrivanje hrane. Izvrsno za zaštitu hrane od muva, bubica i komaraca. Uživajte u zabavi sa porodicom i prijateljima na čist i zdrav način. funkcije
. -Kolor : slučajna boja i stil
. -Materijal : željezna žica
. - Čvrsta mreža za brtvljenje materijala protiv insekata, osigurava da drži leti iz hrane. - Ekran finog gvožđe osiguravaju vašu hranu i piće sigurni od grešaka bez utjecaja na ukus. - Zaštitite hranu od insekata dok zabavljate vani ili iznutra, vrlo zgodan način zaštite hrane. - široko nanošenje, pogodno za više puta, poput porodice, hotela, restorana itd. - Zadržite hranu svježim prilikom služenja. Potrebno sredstvo za kuhinju, pustite uživati ​​u zdravijoj hrani.
Mreža za zaštitu od insekata, osigurava da drži muve van hrane. Poticanje ukusa . Zaštitite hranu od insekata dok zabavljate van ili iznutra, vrlo zgodan način zaštite hrane . široko nanošenje, pogodno, kao što su porodična, hotel, restoran itd. Potrebno sredstvo za kuhinju, pustite da uživate u zdravijoj hrani.

Karakteristike