.

Flower Pot vješalica unutarnje vanjske biljke Viseća korpa pamučna konop biljka

Flower Pot vješalica unutarnje vanjske biljke Viseća korpa pamučna konop biljka

KM 0.33

Iz robe
U trgovini

Opis :
Moderan, vintage inspirirani biljni vješalica dodaje savršen dodir u vašu sobu i dnevnu sobu. Ova ljepota bi bila ukidanje balkona ili balkona ili uljepšavajući kancelariju . Takođe je omogućuje da vaše biljke izvučemo iz dosega vašeg ljubimca ili kao prikladan čuvar prostora. Napravljen je od pamučnog kabela i ima jak Fleksibilan tkani dizajn koji može primiti različite oblike i veličine sadnica . Vješalice su pogodne za unutarnju i vanjsku upotrebu. Samo stavite biljni lonac u sredinu .
Specifikacija :
. Materijal : pamuk . Veličina : Prikaži kao slika .
Veličina_chart :
Napomena : Potpuno bitno bitno izobličenja boja zbog različitih računarskih rezolucija . Mogli bi postojati neznatne pogreške zbog različitih mjerenja ručne ruke .
Package_includes : stranica 20 set 1x biljne vješalice.1) Košara za cvijeće pogodna je za unutarnju i vanjsku upotrebu i ugodno je koristiti. Flower Haverter jednostavan je za upotrebu, samo ga montirajte na zid, plafon i tako dalje. Taj vješalica za cvijeće je jednostavan i lijep, jednostavan za uklapanje stilova ukrasa u sobi. Flower Haverter dizajniran je za držanje biljnog lonca, cvjetni lonac i tako dalje.

Karakteristike