.

Pamučna konopska košarica za pohranu Košarica za pohranu Stolovi za pohranu Organizator za pohranu sa ručkama

Pamučna konopska košarica za pohranu Košarica za pohranu Stolovi za pohranu Organizator za pohranu sa

KM 11.99

Iz robe
U trgovini

Opis
Ova košara za pohranu izrađena je od pamučnog užad materijala, ne samo pogodna za svakodnevni život, već i a. HANDINACT, izvrstan i lijep, vrlo pogodan za skladištenje Sundries i. Ostali predmeti. Košarica za pohranu odličan je dodatak bilo kojoj sobi i. Jednostavan dizajn nadopunjuje bilo kakav ukras. funkcije
. - Boja : Khaki
. -Materijal : pamučni konopac
. - Veličina : 32. -Ovo tkaninu za skladištenje može se koristiti za zadržavanje neke dopisne, kozmetike, grickalice na stolu. - Košarica za skladištenje izrađena je od glavnih materijala za pamučnu konop, nije lako nositi ili habanje, vrlo izdržljivo. - Košara pamučne konopce s ručkama lako se prianjaju i podižu i pogodne za pomicanje, vrlo praktično za upotrebu. -With tkanom teksturom i jednostavnim dizajnom oblika, osjetljivim i svestranim, lako se može podudarati s vašim kućnim stilom. -Zeći ih za organiziranje komoda, dodajte ih u svoj kućni dekor ili svakodnevno čuvanje ličnih predmeta.
Lista pakiranja : 1 × Pamučna konopska košarica Ova tkana košara za pohranu može se koristiti za držanje neke pribora, Kozmetika, grickalice na stolu.

Karakteristike