.

Mat za kupatilo Zeleni boho u kupaonici Nelični slatki listovi mali rug za kupanje Meko upijajući tepih za pranje za tuš kabinu Dokoormat dekor

Mat za kupatilo Zeleni boho u kupaonici Nelični slatki listovi mali rug za kupanje Meko upijajući tepih

KM 6.95

Iz robe
U trgovini

Mat za kupatilo Zeleni boho u kupaonici Nelični slatki listovi mali testir za kupanje Mekani tepih za pranje za tuš kabine Doormat dekor
Karakteristike : Specijalni dizajn : kupatilica koja će vas iznenaditi! Ovaj lisni tepih u potpunosti rekreira listove monstere, sa zelenilom i velikim detaljima koji će uljepšati vašu kupaonicu Stopala topla i suha.
Netkat podrška : Ova prostirka za kupanje je sa TP gumom, sigurnije je i izdržljivo, molimo stavite kupatilo na suho i gladak.
Višenamjena : prekrasne boje i Slatki dizajni su savršeni za sve vrste kućnog dekora, a mogu se nanositi u kupaonici, ispraznosti, sudoperu, tušem, kadu i dječjim prostorijama; Naravno, ovaj tepih listova bit će savršen poklon za kućanstvo, godišnjicu, rođendan, dan očeva, dan majki, valentine.
Jednostavna mašina za pranje : COLORPAPA prospijeću za kupanje. Jednostavno ga stavite u perilicu rublja hladnom vodom i osušite na malu brzinu ili se objesite na sušenje. Naši u kupaonici se neće smanjiti ili boraviti, a boje će uvijek ostati.
1 kom Doormat
Ovaj proizvod ima dovoljno zaliha, molim vas osigurajte osigurati. Slike uzimaju profesionalni fotografe, koji su u potpunosti u skladu sa pravom stvar.

Karakteristike