.

Taekwondo pojasevi karate pojasevi zamjenski pojas Taekwondo pojasevi višenamjenski karate pojasevi

Taekwondo pojasevi karate pojasevi zamjenski pojas Taekwondo pojasevi višenamjenski karate pojasevi

KM 2.33

Iz robe
U trgovini

Opis
Izrađen od pouzdanog pamučnog materijala, lagane težine i velike čvrstoće, prekrasnog i izdržljivog, trajat će duže. Lako se nositi i skinuti. Pamučni pojasevi za struk za borilačke umjetničke sportove su prikladno, čine vam lako vježbati i maksimizirati svoju energiju. funkcije
. - boja : različite boje
. -Materijal : pamuk
. - Veličina : 220,00x4,00x0,50cm / 86. - udoban i sigurno uklapa se oko struka s lakoćom, pogodno za tinejdžere i odrasle. - Ovaj pojas je pogodan za borilačke umjetničke sportove, koji će izdržati napornu obuku i takmičenja. - lagan, prozračan, udoban za dodir, ne smanjujući, ne blede i prati. - Odijele karate rang za rang za upotrebu, ocjenjuju se. Može se koristiti za višestruke borilačke umjetnosti. - pojasnici su odlični za taekwondo, karate, kickboxing i mnoge druge borilačke vještine.
Udobno i sigurno uklapa se oko struka s lakoćom, pogodno za tinejdžere i odrasle. Borijski umetnički remeni karate pokloni za dečake karate dete kostim kaiš. Ovaj pojas je pogodan za borilačke umjetničke sportove, koji će izdržati napornu obuku i takmičenja .

Karakteristike