.

Udobna kravata za Halloween za djecu Halloween djeca kravata stilski izuzetno kravate s zabavnim prazničnim motivima za Halloween

Udobna kravata za Halloween za djecu Halloween djeca kravata stilski izuzetno kravate s zabavnim prazničnim

KM 0.67

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da je ovaj predmet prodao Manshan mrežom iz Joybuy Marketplace Opis : Naše dječje djece za Noć vještica, savršen dodatak za potpunu kostimu za Halloween! Na umu napravljene u udobnosti, ova veza nije samo modna, već i izvrsno dizajnirana sa svijetlim bojama i jedinstvenim uzorcima. Podesiva veličina osigurava jednostavno nošenje za djecu svih dobnih skupina.
koji sadrži antisterološke teme, naša kravata showcaze sablasni elementi poput pauka, kostura i bundeva. Izvrsna izrada dodaje dodir elegancije na ovaj zabavni dodatak, čineći da se vaše dijete izdvaja od gomile na bilo kojoj Halloween zabavi.
ne samo da naša dječja vještica ne usklađuje se lako podudaraju sa različitim kostimima, ali to također postaje žarište bilo kojeg odijelo. Bilo da se radi o Halloween Masquerade, tematskoj stranci ili Cosplay događaj, ova kravata je savršen dodatak za dovršavanje izgleda vašeg djeteta.
napravljeno od visokokvalitetnih materijala, naša kravata je izdržljiva i dugotrajna. Dizajniran je da izdrži habanje i suze aktivne djece, zadržavajući svoje živopisne boje i atraktivne uzorke. Ne propustite ovo mora imati dodatnu opremu za vaše male svečanosti za Noć vještica! Naša dječja kravata za Halloween može vam omogućiti vaše dijete postane središte pažnje na svakom događaju! Naziv predmeta : Noć vještica Dečija kravata
Materijal : Tkanina : Značajke : Komforna, podesiva, izvrsna izrada :
L : 25cm po 9,84, W : 7,8cm po 3,07 (približno)
Napomene :
Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika.

Karakteristike