.

Lijepi božićni elementi Jastuk jastuk jastuk jastuk sa jastukom sa jezgrom

Lijepi božićni elementi Jastuk jastuk jastuk jastuk sa jastukom sa jezgrom

KM 14.99

Iz robe
U trgovini

Opis
Napravljen od premium materijala, jastuk je savršen za vašu. kući na jednostavan i prirodan način. To je za Christmasholiday. Događaj, rođendanska zabava, kauč, kafić, biblioteka, knjiga knjiga itd. Lovelychristmas Elements Pattern Design, to zaista može dodati zabavu i. Topla atmosfera za vaš Christma Sparty. funkcije
. -Materijal : posteljina
. -Size : 45x45x0. - I izdržljivo, ne lako se raspada, lako se oprati i suhi, dugotrajan život. - Fina izrada sa atraktivnim izgledom, dizajn božićnih elemenata će se dobro slagati sa vašim domom. - To nije samo izdržljivo i ugodno, već ima i snažan dekorativni efekat. - Pločica pogodna za ukrašavanje doma na jednostavan i promišljen način. - Veoma povećajte toplu atmosferu i obećajte vam sjajno christmassense da provedete svoj dan.
Lista pakiranja : 1 x jastuk i izdržljiv, ne lako se raspada, lako se oprati i suha, dugotrajan život. , Dizajn božićnih elemenata dobro će se odgovarati vašem domu . Nije samo izdržljiv i udoban, već ima i jak ukrasni učinak . Jastuk je pogodan za ukrašavanje kuće na jednostavan i promišljen način . uvelike povećati toplu atmosferu i obećanje Vi ste sjajni božićni čuj da biste proveli svoj dan.

Karakteristike