.

Željeznički stalak za stalak za kolač Jednostavan praktični štand torte za vjenčanje

Željeznički stalak za stalak za kolač Jednostavan praktični štand torte za vjenčanje

KM 3.00

Iz robe
U trgovini

Opis
Ovaj štand torte za vjenčanje je savršen za bilo koju zabavu ili. Sa finom izradom, ovaj delikatni štand cupcake može biti. Odličan kućni desktop ukras. Pogodno za prikazivanje kolača, cupcakes ,. muffini ili druge poslastice na vašim zabavnim stolovima. funkcije
. - Boja : crna
. - Materijal : željezo
. - izvrsna izrada, pažljivo izrađen, vrlo praktičan i pogodan za korištenje već duže vrijeme. - Svestranost, može staviti plodove, grickalice, mogu se koristiti i kao skladištenje, vrlo praktično. - Pogodno za vjenčanja, hotele, dnevne sobe itd. Uz visoku ukrasnu i dekorativnu vrijednost. - pogodan za kućnu ili zabavnu upotrebu, elegantan i šik, praktičan i zgodan. - Izvrsno u više navrata koristeći, dobru teksturu i prekrasnu strukturu, vrlo osjetljiv i elegantan.
izvrsna izrada, pažljivo izrađena, vrlo praktična i pogodna za duže vrijeme. Svestranost, može staviti voće, grickalice, mogu se koristiti i kao skladištenje, vrlo praktično. Pogodno za vjenčanja, hotele, dnevne sobe itd. Uz visoku ukrasnu i dekorativnu upotrebu, elegantan i šik, Praktično i zgodno .

Karakteristike