.

Beauty Tools Mekana svila za kosu sa širokim opsegom Udoban noćni san kapa za mršavljenje kose

Beauty Tools Mekana svila za kosu sa širokim opsegom Udoban noćni san kapa za mršavljenje kose

KM 4.00

Iz robe
U trgovini

Mekana kosa sa širokim opsegom udoban noćni san kapa za mirovanje kapa
funkcija :
Njega kose - kosu za kosu može maksimalno brtviti vlagu kose i povećanje sjajnog sjaja Monnet će zadržati zaštitno ulje s jastuka i kreveta uredni i čist. Osim toga, svilena kosa poklopac je ono što ste trebali spriječiti gubitak kose u stražnjem dijelu glave. Može zaštititi vašu kosu na svaki način i smanjiti abraziju u spavanju.
Šire opseg Koristite širu opsegu da bi poklopac moglo učiniti ugodnijim. Svilena kosa za kosu za spavanje kovrčava kose je 21-32 inča (54-82cm), odgovara većini ljudi. Moderan dizajn stvara puno prostora za omotavanje svu kosu, čak i za dugu kosu.
Premium kvaliteta - najkvalitetniji poliester i svile povećavaju prozračnost i performanse grijanja. Ovaj svilen poklopac za prirodnu kosu smanjuje trenje između dlake i jastuka, odijelo za držanje prirodne kose, pletenica, tkanja, valjka, kose, duge kose i više scenarija - noćni scenarij - noćni kapu za spavanje Šešir drži vašu kosu da se prekrši i čini stil mnogo lakše. Svilena kosa motor može zamotati kosu kao kosu za kosu dok ste pranje lica i kože. Kosa za kosu osigurava da vam kosa ne klizna i ne drži prašinu od vaše kose prilikom čišćenja kuće.

Karakteristike