.

Junful visoke brzine RC kamion 1: skala s punjivim baterijama 2.4GHz električni automobil za igranje za sve odrasle osobe i djecu Novo

Junful visoke brzine RC kamion 1: skala s punjivim baterijama 2.4GHz električni automobil za igranje

KM 9.99

Iz robe
U trgovini

Značajke : 1great poklon za svoje najmilije : evo savršenim poklonom za vašu djecu, prijatelje, prijatelje, porodice, prijatelje i voljene osobe! Spremna je za odlazak s puta bilo kojeg vremena. Osjetite brzinu, uživajte u uzbuđenju i trci protiv njih sada!
2.Powan all terena RC automobil : Zahvaljujući svojim trajnim proklizanim gumama i usvajajućim suspenzijima. nema problema kroz sve vrste terena. Bilo da je pijesak, trava, mokro blato i rock cesta. Savršena je mašina za osvajanje bilo kakvih prepreka.
3.redan i vodootporan : sa tehnologijom ovjesa s S-Truckom : osigurava čvrstu i stabilnu vožnju na svim terenima. Uz vrhunsku aluminijumsku karoseriju i vodootpornost.
4.Solid performanse 100% spremno za trčanje : Pokreće se vrhunskog i moćnog motora u nepresečenom efikasnom voznom vozu. To može generirati brzine na 9km / h kada će vam potpuno napuniti, što će vam pružiti nevjerojatnu zabavu i enioyment!
5 Lerge torzijski ugao : guma ima više uglova i veliki kut rotacije , koji se lako može nositi s raznim dionicama puta.   Molimo vas da odstupaju od 1-3cm Zbog ručnog mjerenja
Opis : Prikladno Starost : Staro 2/> Materijal : ABS inženjering Plastika, elektroničke komponente
Boja : crvena / zelena
Daljinski upravljač : 2,4 GHz daljinski
pogon na sva četiri točka
promjer gume : 9,5cm
udaljenost daljinskog upravljača : Više od 35m
Brzina : 9km / h
Baterija za daljinsko upravljanje : 2 5 baterije
Punjenje : 2-3 sata
Trajanje baterije : oko 30 minuta
motor karoserije : 3 motora (prednji i zadnji motori napajanja + motori upravljača)
Penjanje : .

Karakteristike