.

Metal Humbucker Metal Single Humbucker Sensitive CICKUP za odgovor za električnu gitaru Bass

Metal Humbucker Metal Single Humbucker Sensitive CICKUP za odgovor za električnu gitaru Bass

KM 24.00

Iz robe
U trgovini

Opis
Ovaj je artikl profesionalni zamjenski pickup posebno dizajniran za električnu gitaru da zamijeni vaš slomljeni, prljavi ili stari prikupljanje vrata i ploču s novim. Svi pickupi izrađeni su od tvrdog materijala čvrstog instrumenta koji osigurava čvrstu upotrebu i pružaju sjajne performanse. Jednostavan za instaliranje i prikladno za upotrebu. i neophodan DIY gitarski rep za ljubitelje gitare, igrače, učenike ili muzičke bendove. funkcije
. - Materijal : metal. - Veličina : 8,40 x 2,30 x 2,16cm / 3,30 x 0,90 x 0,85 inča. - Fiksna pločica, jednostavna za instaliranje i prikladno za upotrebu. - novo dizajnirana i odlična izrada. Primjenjuje se na električnu gitaru. - Poboljšajte izlaznu snagu, zvučite jasnije, prepune dinamičnog smisla. - Pickup su dobri zamjenski dijelovi za električni bas i gitaru. - Profesionalni dijelovi gitare za zamjenu slomljenog, prljavog ili starog gitarskog pića i vrata vrata s novim.
Fiksna pločica, jednostavna za instaliranje i prikladno za upotrebu. Jedan Humbucker osjetljiv odgovor Električna gitara Humbucker. Novo dizajnirana i odlična izrada. Primjenjuje se na električnu gitaru.

Karakteristike