.

Prijenosni kampiranje čajnik čajnik od aluminijske legure kampiranje ključali lonac sa ručkom za kuhanje na otvorenom za putni ruksak

Prijenosni kampiranje čajnik čajnik od aluminijske legure kampiranje ključali lonac sa ručkom za kuhanje

KM 0.33

Iz robe
U trgovini

Značajka :
1 Izdržljiv : Čajnik za kampiranje čajnik je napravljen od aluminijske legure, nije lako korodirati, izdržljivo za dugoročnu upotrebu. Prijenosni : mali i lonac za vrelić za kipunje jednostavno je za nošenje i čuvanje. Otvoreni kurač : Ovo je mali čajnik koji se može staviti u kutiju za ručak. Pojedinačno kampiranje je vrlo zgodno za upotrebu. Široka primjena : mala boca vode koja se može lako koristiti tijekom kampiranja, ribolova i aktivnosti na otvorenom.
Specifikacija :
Veličina : oko 85x155mm / 3,35x6.10 Inch
Kapacitet : 0.3l
Boja : srebro
Materijal : aluminijska legura
Sadržaj paketa :
1 x čajnik
samo gore navedeni sadržaj paketa, drugi Proizvodi nisu uključeni.
Napomena : Lagana refleksija i različiti prikazi mogu uzrokovati boju predmeta na slici malo drugačije od stvarne stvari. Greška dozvoljene mjere je +/- 1-3cm. Izdržljiv : čaj za kampiranje čajnik je izrađen od aluminijske legure, nije lako korodirati, izdržljivo za dugotrajnu upotrebu. Prijenosni : mali i lonac za kuhanje vode lako se nose i čuvaju. Kuhar za vanjski vanjski softver : Ovo je mali čajnik koji se može staviti u kutiju za ručak.

Karakteristike