.

Biciklistička trokuta torbica vodootporna torba Biciklistička torbica za jahanje

Biciklistička trokuta torbica vodootporna torba Biciklistička torbica za jahanje

KM 7.00

Iz robe
U trgovini

Opis
Ovo je torba za bicikle. Pogodno za razne bicikle, poput preklopa. Bicikl, cestovni bicikl, brdski bicikl i tako dalje. Prednja torba za vanjsku hranu. Biciklistički materijal. Sa dizajnom patent zatvarača da se otvori i zatvori lako. Pogodno za pohranu dnevnih potrepština poput novčanika, pametnog telefona ,. funkcije
. -Kolor : crna
. -Materijal : poliester
. - Jednostavno instaliranjem na okviru bicikla, brzu instalaciju i uklanjanje, bez dodatnih alata. - Glatki patent zatvarač na torbi olakšava se otvoriti i zatvoriti jednom rukom tokom jahanja, brz pristup svemu što vam treba. - Tanak dizajn karoserije neće se utrljati na koljenima kako bi se osiguralo vaše dobro iskustvo jahanja. - Vodootporan dizajn, nema straha od kišnih dana na otvorenom. - Napravljena od materijala, izdržljive i sigurne za dugačku upotrebu.
Jednostavno instaliranje na okviru bicikla, brzu instalaciju i uklanjanje, bez dodatnih alata. | Glatki patent zatvarač na torbi olakšava se otvoriti i zatvoriti jednom rukom tokom jahanja, brz pristup svemu što vam je potrebno. | Tanak dizajn karoserije neće se utrljati na koljenima kako bi se osiguralo vaše dobro jaško iskustvo.

Karakteristike