.

Hamster Sand Bath Nereadble Lako za hrčak kupaonica Prozirni zamorčić za zamorca za male kućne ljubimce Dizajn usisne čaše sjajno

Hamster Sand Bath Nereadble Lako za hrčak kupaonica Prozirni zamorčić za zamorca za male kućne ljubimce

KM 1.00

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikal prodat OFIKA iz Joybuy Marketplace Opis :
The Hrčak kupaonica, a mora imati vlasnike hrčaka! Ova prostrana i izdržljiva pijeska kupka dizajnirana je tako da vaš krzneni prijatelju pruža savršenim okruženjem za kopanje, reprodukciju i opuštanje. Sa svojim proširenim i pojačanim dizajnom, nudi dovoljno prostora za hrčke da se prepuštaju svojim prirodnim instinktima zatrpavanja.
Panoramski prozirni materijal omogućava vam nesmetani pogled na vaš hrčak dok se kupaju, igraju i kopaju. Odličan je način da se promatrate i komunicirate sa svojim ljubimcem dok uživaju u pijesku kupku. Ne samo da pruža zabavu za vaš hrčak, već takođe pomaže ublažavanju stresa i povećati nivo aktivnosti aktivnosti. Naša kupatilo za hrčka pijeska nije samo zabavna, već i praktična. Pomaže u čišćenju krzna vašeg ljubimca uklanjanjem viška ulja i prljavštine. Dizajn pregrada za curenje pijeska osigurava da pesak ostane unutar kupaonice, držeći kavez čistim i uredom.
Poveli smo dodatnu njegu u dizajniranju ovog proizvoda na umu. Ulaz je prostran, omogućavajući lak pristup vašem hrčkom. Uglovi su zaokruženi kako bi se spriječili povrede ili nelagodu.

Karakteristike