.

Ikoopy izolirana torba za dostavu hrane prijenosna kesica za pizzu za vruću i hladnu hranu izolirane torba za višestruku prehranu Podesiva nosač za zagrijač zagrijavanje dual patentni zatvarač 16,54 × 16,54 ×

Ikoopy izolirana torba za dostavu hrane prijenosna kesica za pizzu za vruću i hladnu hranu izolirane

KM 19.34

Iz robe
U trgovini

Paket uključujući :
1 × izolirana torba za dostavu hrane
Istaknilo Opis :
[dobar materijal] Ova izolirana torba za dostavu hrane izrađena je od premium vodootpornog oksfordskog krpa i 2 mm aluminijumski izolacijski pamuk , koji je za višekratnu upotrebu i čvrst Takođe je lako čistiti.
[Dvostruki patentni zatvarač] sa dvostrukim patentnim zatvaračem, ova vrećica za dostavu pice jednostavna je za zatvaranje i otvorena. Izvrsno je za zaštitu hrane i toplotnu izolaciju, a hrana za hranu zadržat će toplinu oko 2 sata.
[Podesivi narameni remen] Strap za rame je jednostavan podesiv, koji se može prilagoditi u skladu s vašim potrebama. Može zadržati siguran i dobro izoliran.
[široko koristi] Ova izolirana kesa za dostavu hrane pogodna je za pizzu, tortu, voće, hladno piće, morsku hranu, dostavu hrane itd. Također je odličan za uštedu dragocjenog prostora u vašem automobilu, šator, dom ili ured.
[Nakon prodaje] Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo kontaktirajte nas, naš servisni tim pružit će vam profesionalnu i zadovoljavajuću uslugu.
Detaljan opis :
Naziv proizvoda : Izolirana vrećica za dostavu hrane
Materijal : Vodootporna Oxford krpa + 2 mm aluminijski film izolacija pamuk
Boja : crna, crvena
Veličina : 42 × 42 × 23cm
Napomene :
Može biti neznatne razlike između slike i stvarne boje robe.

Karakteristike