.

Božićni orah ornament ornament NUTCracker figure Nutcracker statua Xmas tablica

Božićni orah ornament ornament NUTCracker figure Nutcracker statua Xmas tablica

KM 0.67

Iz robe
U trgovini

Opis
Da li još uvijek razmišljate kako napraviti svoj dom smiješniji i topljiji? Želite li ukrasiti svoju sobu i učiniti ga živopisnijim? Ovaj ornament za figuri za orah može biti dobar izbor za vas. Napravljen od premijskog materijala i koji ima obožavani oblik, može osvijetliti vaš životni prostor i dodati dodir živopisnog stila. funkcije
. - Boja : ružičasta
. -Materijal : drvo
. - Veličina : 7,50x7,50x30. - Dizajniran kao zabavan i jedinstven odmorski ukras, savršen za božićne ukrase za dodavanje svečanog zamora u vašem domu. - Savršen izbor poklona za Xmas, vjenčanje, dan zaljubljenih, angažovanje, godišnjice, odmor i još mnogo toga. - Uglavnom od drvenog materijala sa svijetlim i šarenim ručno oslikanim, statue oraha je odličan dodatak Xmas ukrasu. - Jednostavan za postavljanje na mantel, police, prozore, tablice ili u vitrini za festivalski prikaz i dodat će veliku bajku dodir na vaš Božić. - Odlična izrada pažljivo se radi na svim detaljima da mu date šik i lijep izgled.
Dizajniran za zabavu i jedinstveni odmorski ukras, savršen za božićne ukrase za dodavanje svečanog zamora u vašem domu .

Karakteristike