.

Imitacija lampica plamena na ugljenu LED ukrasna lampica ukrasi od kovanog gvožđa Božić i Halloween scene rekvizicije

Imitacija lampica plamena na ugljenu LED ukrasna lampica ukrasi od kovanog gvožđa Božić i Halloween

KM 1.67

Iz robe
U trgovini

Imitacijski ugljen lampica LED ukrasni lampica ukrasi kovanog željeza ukrasi Božićni i Halloween scena rekvizita
Karakteristike :
Moderan ukras : može se postaviti popločani dio tkanina, ili trijem Također bi se moglo smjestiti u zatvorenu dnevnu sobu, hodnik, restoran, hotel.
pruža kvalitetne proizvode i efikasnu uslugu. Ako niste zadovoljni našim proizvodima, kontaktirajte nas, mi ćemo vam pružiti rješenje kao ubrzo.
Jedinstveni dizajn : zabava i kreativna, elegantne ukrašavanje figurica, dodajte umjetničku atmosferu u svoj dom; što je vrlo jedinstveno i privući će pažnju posjetitelja : Glavni materijal : Polyresin, ručno radno obrtni radnoj stranici. 3 od AAA baterija, koje nisu uključene u paket. Da li je za vašu upotrebu ili kao poklon Dobre prijatelju, vrlo je pogodan. Proizvod je vrlo karakterističan.
Materijal : Iron : Color : Kao slika prikazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Prije nego što prije ne smeta Naručivanje, hvala!) Težina paketa : 679g - Veličina paketa : 19x19x23cm, (Molimo vas da se pobrinu za 1-3 mm zbog ručnog merenja. Molim da se ne smeta prije narudžbe.

Karakteristike