.

Hemoton Glass Petri Petrione jela sa staklom Visoka borosilikat Petrilika jela za školu

Hemoton Glass Petri Petrione jela sa staklom Visoka borosilikat Petrilika jela za školu

KM 0.67

Iz robe
U trgovini

Opis
Petri posuđe mogu se složiti za jednostavno skladištenje i uštedu prostora. Istovremeno je prenosiviji i može se ponovo upotrijebiti, što pogoduje. zaštite okoliša. Naša Petri sukla odgovaraju za studente ili. djeca rade eksperimente. Možete uživati ​​u roditeljskom djetetu sa djecom i. Istražite misterije nauke. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : staklo. - Veličina : 6,50x6,50x1,80cm / 2,55x2. - Naša Petri sukla odgovaraju za studente ili. Djeca za eksperimente. - Možete uživati ​​u roditeljskom djetetu sa djecom i. Istražite misterije nauke. - Petri su posuđe mogu biti složene za jednostavno skladištenje i uštedu prostora. - laboratorijska analiza za biološka, ​​naučna istraživanja i druge aktivnosti, pogodna za opću obuku. - Ovaj proizvod je savršen za eksperiment, biologiju, mikrobiološku studije.
Naša Petri sula su pogodne za studente ili djecu da rade poremećaje sa djecom sa djecom I istražite misterije nauke . Petri su posuđe mogu biti složene za jednostavno skladištenje i uštedu prostora . Laboratorijska analiza za biološka, ​​naučna istraživanja i druge aktivnosti, pogodna za opću obuku.

Karakteristike