.

Bungee Cords sa kukama Bungee Cords sa kukama na otvorenom šatore za učvršćivanje elastične konopce za prtljag

Bungee Cords sa kukama Bungee Cords sa kukama na otvorenom šatore za učvršćivanje elastične konopce

KM 4.50

Iz robe
U trgovini

Opis
Ovaj proizvod je skup od 6 bungee kabela sa kukama, od gume, tkanina od gume, oksford i željeznog materijala, visokokvalitetnog i izdržljivog. Može se koristiti za pričvršćivanje kofer, vrećicu za duffel, šator, prtljag itd. Pogodno za profesionalnu i ličnu upotrebu. Odaberite ga za vas. funkcije
. - Boja : žuta, crvena, zelena. - Materijal : guma, tkanina od oxford, glačalo. - Veličina : cca. - Napravljen od visokokvalitetnog gume, oksfordske krpe i željeznog materijala, izdržljive i praktične za dugotrajnu upotrebu. - set od 6 bungee kablovi sa kukama, dovoljno količine za ispunjavanje vaših različitih potreba. - Dva kraja su fiksirana sa dvostrukim željeznim kukama, što se može fiksirati na otvorenom, što je dobar pomagač za obvezujući šator. - multifunkcionalni remen za vezivanje za kofer, duffel torba, šator, prtljag itd. - Lagana i prenosiva, prikladnija za pohranu i upotrebu.
Izrađena od visokokvalitetne gume, tkanine i željeznog materijala, izdržljive i praktične za dugotrajnu upotrebu . dosta na 6 bungee kabela sa kukama Količina za ispunjavanje vaših različitih potreba .

Karakteristike