.

Staklena krigla, dvoslojna ukrasna 200ml pitka čaša mala veličina Anti-Scald sa filtrom za hladna pića žuta, plava, zelena

Staklena krigla, dvoslojna ukrasna 200ml pitka čaša mala veličina Anti-Scald sa filtrom za hladna pića

KM 2.00

Iz robe
U trgovini

Staklena krigla, dvoslojna ukrasna 200ml pitka čaša Mala veličina Anti-Scald sa filtrom za hladna pića žuta, plava, zelena Specifikacija :
Tip : Čaša stakla
Materijal : Borosilikat staklo
Težina : cca1oz
Kapacitet : 200ml
Veličina proizvoda : cca.9in Pogodno za : kafu, hladna pića, ledeni čaj, pivo itd.
Mjesta : Široko korišteno u kafićima, hotelima, čajevima, restoranima itd. Lista paketa :
1 x staklena čaša Napomena :
1. Molimo vas da omogućite grešku 1-2cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard. Jedinstveni izgled, stilski stakleni karoserija i 3 dimenzionalna spiralna unutrašnja zida dodaju zabavu za piće . čvrsta i izdržljiva, izrađena od visokokvalitetnog visokokvalitetnog visokokvalitetnog borosilikatnog stakla, vrlo izdržljiva . Pogodan je za kafu, hladnu piću, ledeni čaj, pivo itd. Takođe se može koristiti kao pokloni i ukrasi . Prijenosna šalica za kavu, kompaktan dizajn, jednostavan za obavljanje ili ured. , široko se koristi u kafićima, hotelima, čajnim sobama, restoranima i drugim mjestima.

Karakteristike