.

Crtani oblik tigra plivanja kape za klit Kid Silikonski plivajući tuš

Crtani oblik tigra plivanja kape za klit Kid Silikonski plivajući tuš

KM 0.67

Iz robe
U trgovini

Opis
Ovo je plivajuća kapa koja je napravljena od kvalitetnog silikonskog materijala, izdržljiva za dugotrajnu upotrebu. Glatko i udobno kupanje savršen je plivački dodatak za vaše dijete da nosi ovo ljeto na plaži ili bazenu. Ovim šeširima možete dati kao slatke poklone djeci, što im može pobuditi zainteresiranje za plivanje i imati veliku zabavu. Karakteristike
. - Boja : različita boja. - Materijal : silikon. - Veličina : 21. - Napravljen od premium silikonskog materijala, sigurnog, izdržljivog i udobnog. - S lijevim dizajnom i glatkom dodirom, plivanje može učiniti vašu djecu udobnost. - Jednostavno se stavljate i skinuti, omogućujući vam uživanje u iskustvu plivanja. - Lagani šešir za kupanje za djecu i mališane. Savršeno za praksu plivanja i aktivnosti na plaži. - Omogućuje čvrsto, udobno uklapanje i štiti kosu od oštećenja prekomjernih minerala.
Lista pakiranja : 2 x Plivene kape izrađene od premium silikonskog materijala, sigurnog, izdržljivog i ugodnog . sa lijepim dizajnom i glatkom Dodirnite, plivanje može učiniti vašu djecu udobnost . Jednostavno da se stavite i povučete, omogućavajući vam uživanje u plivanju .

Karakteristike