.

MINI plijesne figurice Realistične štene figurine štenad ukrasi ukrasni ukrasi za pse

MINI plijesne figurice Realistične štene figurine štenad ukrasi ukrasni ukrasi za pse

KM 21.49

Iz robe
U trgovini

Opis
MINI DOG FIGURINE ORNAment proizvodi se s premium i visokom PVC materijalom. Siguran je, živopisan i izdržljiv. Osim toga, može učiniti da djeca bliska. Sa životinjama, takođe promoviraju sposobnost djeteta za spoznaju boje,. Potencijalna mašta i priznanje World View-a. Minijaturni pas izrađen je od PVC materijala, koji je izdržljiv i praktičan. funkcije
. -Kolor : Različite boje
. -Materijal : PVC
. -Premijum materijal, mini ptica figurica je izdržljiva i čvrsta, nije lako deformirati i prekinuti. -Izgled i prenosivi, djeca mogu je igrati bilo gdje i bilo kada, poput parka, škole, kuće itd. -Pine izrade i izvrsne detalje čine mini psu figurine realistično i životno. - Privući će pažnju vašeg djeteta i držati ih dalje od igara mobilnih telefona. - Model sasvim u obliku djeteta, dječje igračke, igračka igra, igrom itd.
Lista pakiranja : 12 x mini pse figurice Premium materijal je izdržljiv i čvrst, nije lako Deformiranje i prekrši . Lagana i prenosiva, djeca mogu igrati nigdje i bilo kada kao park, škola, dom, itd. fino zanatsko i izvrsne detalje čine mini plim figurinom realističnom i privući pažnju vašeg djeteta i privući će pažnju vašeg djeteta i Držite ih dalje od igara mobilnih telefona.

Karakteristike