.

Lixada u titanijum-saslovnicama set za pribor za jelo lagano večera kašika za kašike sa višenamjenskim otvaračem za boce za pohranu za kampiranje pješačkih ruksaka iz piknika

Lixada u titanijum-saslovnicama set za pribor za jelo lagano večera kašika za kašike sa višenamjenskim

KM 11.49

Iz robe
U trgovini

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Karakteristike :
. 4-u-1 set za pribor za jelo, uključujući kašiku, vilicu, rezač i držač za pohranu. Napravljen od titanijuma materijala, lagane i otporne na hrđu. Čisti titanijum neće napustiti metalik miris ili ukus na hranu. Rupa u ručici olakšava pričvršćivanje karabiniru radi praktičnog nošenja. Multifunkcionalni držač za pohranu za jelo može se koristiti i kao otvarač za boce, ključ M4 i otvarač paketa. Sjajan palanzer set za dom, kampiranje, planinarenje, ruksak, izletište i druge aktivnosti na otvorenom. Specifikacije :
. Materijal : titanijum
. Kašika : 160 * 37mm / 6,3 * 1. Viljuškar : 162 * 25mm / 6,4 * 1. Rezač : 180 * 21mm / 7,1 * 0,83 />. Držač za pohranu : 95 * 17mm / 3,7 * 0,7 1 />. Lista paketa :
. 1 * Višenamjenski set za pribor za jelo (kašika, vilica, rezač, držač)
. 1 * Set za pribor za pribor za pribor za pribor za pribor za pribor za pribor za pribor za pribor, sa kašikom, viljuške, rezača i skladišta . Napravljen od titanijskog materijala, lagane i otporne na hrđu .

Karakteristike