.

Hemoton Intercom slušalice Walkie Talkies Način nakladi za slušalice radio uši

Hemoton Intercom slušalice Walkie Talkies Način nakladi za slušalice radio uši

KM 21.50

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Mannistore s Joybuy Marketplace Tražite li profesionalni, a opet pristupačni Walkie Talkies slušalice? Da li ste u potrazi za čvrst, pouzdan alat koji može raditi višestruki rad odjednom? Ako da, ne pogledajte dalje! Naši profesionalni šefieski pregovori moraju ispuniti vaše potrebe. To je jedan od najboljih izbora za vas. Karakteristike
. - Veličina : 115. - Materijal : plastika. - Napravljen od velikog kvaliteta materijala, izdržljivog i sigurnog za dugotrajnu upotrebu. - Proizvod je u jednostavnom dizajnu, ali vrlo koristan i praktičan. - Savršena izrada dat će vam izvrsno iskustvo u korištenju. - Walkie Talkies Earpieces čine vaše ruke i čuvaju vaš razgovor privatnim. - Dobro je koristiti u sigurnosnim hotelskim restoranima, skladištima, supermarketima, planinskim poljima i bučnim okruženjima.
Izrađen od velikog kvaliteta materijala, izdržljivog i sigurnog za dugotrajnu upotrebu. | Proizvod je u jednostavnom dizajnu, ali vrlo koristan i praktičan. | Savršena izrada dat će vam izvrsno iskustvo upotrebe. | Walkie Talkies Earpieces čine vaše ruke i čuvaju vaš razgovor privatnim.

Karakteristike