.

Etereaty livena željezna hobotnica u obliku kuka Kreativna tipka za ključeve ukrasna tipka za ključeve vješalica za odjeću za kućnu dnevnu sobu

Etereaty livena željezna hobotnica u obliku kuka Kreativna tipka za ključeve ukrasna tipka za ključeve

KM 7.99

Iz robe
U trgovini

Opis
r Bilo da tražite ukrasnu kuku za svoj dom ili je samo potrebno mjesto za vaše tipke, ovaj držač za zidne tipke će učiniti desno. Možete li biti ključevi za kućne ključeve, ključeve automobila ili čak svoj šešir zajedno Savršeno mjesto za vaše ključeve!
r. funkcije
r. - Boja : kao što je prikazano
r. - Materijal : željezo
r. - Veličina : 25,5 x 2,5 x 16,5 cm
r. - Ovaj držač za ključeve izrađen je od željeza, što daje stavku vintage ili rustikalni izgled, dok štite stav iz hrđe i habanja. - Zidni dizajn, može se pričvrstiti na zid ili na ulazna vrata. - Kuke su snažne i čvrste, ali dovoljno male da odgovaraju većini ključnih lanaca. - Naši jedinstveni ključni vješalice imaju klasični dodir za njih. Vrlo su atraktivni i čine vaš ulaz, hodnik ili vrata izgledaju vrlo šarmantno. - Pogodna i praktična zasluga čine držač ključeva lijepo mjesto za postavljanje ključeva. 1 x držač za ključeve. Ovaj držač za ključeve izrađen je od željeza, pružajući vintage ili rustikalni izgled, dok štite stavku od hrđe i habanja . Zidni dizajn, može se pričvrstiti na zid ili na ulaznim vratima. Godine su jake i čvrste, Ali dovoljno mali da odgovara većini ključnih lanaca.

Karakteristike