.

Fotografija reflektora Flash Light Camera Fotografija Difuzor DIYY Odbij Dodaci Studio Reflektor difuzora

Fotografija reflektora Flash Light Camera Fotografija Difuzor DIYY Odbij Dodaci Studio Reflektor difuzora

KM 30.00

Iz robe
U trgovini

Opis
Ovaj reflektor fotografije izrađen je od premium materijala koji može izdržati dugotrajnu upotrebu. Odlikuje se tkaninom, koji ima veliku izdržljivost, nije lako deformirati. Fina izrada, osigurava praktičnost. Ovaj reflektor fotografije učinit će fotografiju olakšavajući i glatkiji. funkcije
. -Kolor : bijeli
. -Materijal : meka krpa
. -Size : 30.50cm / 11. - Ovaj difuzor je lagan i fleksibilan. Lako se uklapa u vašu torbu za kameru. - Podesivi prozirni difuzor koji se nalaze na objektivu kamere kako bi se omogućila mekana svjetlosna efekta prilikom korištenja bljeskalice na kameri. - Pomaže u uklanjanju oštrih svjetla i sjene kako bi vaše fotografije izgledale prirodnije. - Ovaj difuzor širi učinak bljeskalice širom prostorije i čini bljeskalicu manje izravnim. - Bijela površina kako bi se spriječilo eventualnu projekciju obojene svjetlosti u scenu.
Lista pakiranja : 1 x Fotografski reflektor Ovaj difuzor je lagan i fleksibilan. Lako se uklapa u vašu torbu za fotoaparat. Širišta širi efekt bljeskalice širom prostorije i čini bljeskalicu manje direktno . bijela površina za sprečavanje eventualne projekcije obojenog svjetla u scenu.

Karakteristike