.

Drveni ventilatorski zabava ukrasni sklopivi ventilator žene ventilator navijača ventilator sa bazom

Drveni ventilatorski zabava ukrasni sklopivi ventilator žene ventilator navijača ventilator sa bazom

KM 1.67

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace Opis
. Ručni ventilator se može koristiti za rođendansku zabavu, očev dan, zabavu, cosplay, godišnjicu, kostim, koncert, pozorište, prikupljanje. Može se koristiti i kao propor za snimanje fotografija ili plesa. učinit će vas elegantnim i možete ukrasiti svoju sobu sa sobom ili plesati s njom, oba su odlična izbora. funkcije
. - Boja : crna
. - Materijal : drvo
. - Veličina : oko 34,00x20,00x3,00cm / 13,36x7,86x1. - Pogodno za ljetne prilike, vanjska vjenčanja, ukras, plesne performanse i tako dalje. - drveni materijali, lagani sklopivi ventilator, ali čvrst, može izdržati duže vrijeme servisiranja. - prenosiv i pogodan za uzimanje ili čuvanje, uštedu prostora, može biti i sjajna sadašnja opcija. - lijep i sklopivi dizajn, pravilno kao fotopolov na performansama i ostavite više vremena za pamćenje. - Izvrsni ručno rađeni drveni sklopivi ventilator s kineskim stilom, opremljen štandom za jednostavnu upotrebu.
Pogodno za ljetne prilike, vanjsko vjenčanja, ukras, plesne performanse i tako na sklopivom ventilatoru drva, drveni ventilatori, navijači za vjenčanice, ventilatori za vjenčanje, ventilatori za goste, ventilatori, ventilatori, Dekorativni ventilator, ventilatori za ruke za vjenčanja, vjenčanja za goste.

Karakteristike