.

Sjajni duboki crveni lažni nokti trešnje uzorak lažnih nokti za žene i djevojke

Sjajni duboki crveni lažni nokti trešnje uzorak lažnih nokti za žene i djevojke

KM 6.00

Iz robe
U trgovini

Značajke :
1 Naši lažni nokti izrađeni su od visokokvalitetnog materijala za smolimo, bez mirisa, nema štete vašim noktima i tijelom, a ne padne lako, možete ih koristiti bez brige. Lažni
nokti dolaze u različitim veličinama, tako da možete odabrati najprikladniji lažni nokat bez obzira na vašu veličinu noktiju. Lako je obrezati i datoteku na bilo koju dužinu i oblik koji želite. Ovi lažni nokti su savršeni za salone za nokte, ali i savršene za polaznike za nokte ili početnike koji žele da rade DIY nail art kod kuće. Oni se mogu kombinirati i s drugim noktima
ukrasima za stvaranje vlastitog stila i na taj način pokazati vašu ličnost.
u odnosu na lak za nokte, lažni nokti su prikladniji za upotrebu i Lako je obrezati, datoteku i boju. Izgledaju vrlo prirodno i lijepo i mogu dugo zadržati boju bez odvajanja.
Možete ga dati svojoj ženi, djevojci, sestri, mami i bilo kojoj lijepom damu, Osećaće se srećnim i sretnim. Boja može biti malo drugačija zbog monitora, hvala na razumijevanju.
Specifikacije :
Materijal : smola
Spol : Žene
Boja : duboka crvena
Obavijest :
Stvarna boja može se malo razlikovati od slike 24pcs sjajni duboki crveni lažni nokti trešnje uzorak lažnih nokti za žene i djevojke.

Karakteristike