.

Allshope Girls Balet Cipele, Little Kids Gimnastics Stanovi sa vrpcom, Split Suede Sole Dance Cipele

Allshope Girls Balet Cipele, Little Kids Gimnastics Stanovi sa vrpcom, Split Suede Sole Dance Cipele

KM 8.99

Iz robe
U trgovini

Djevojke baletne cipele, mali dječji djeci Gimnastični stanovi sa vrpcom, splitske suedene plesne cipele za sude Prijateljski savjeti :
. Molimo ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju.Prodaj da treba biti prihvatljiva razlika u blagioj boji zbog svjetla i ekrana. Specifikacija :
. Stil : Moda
. Vrsta uzoraka : čvrsta
. Materijal : platno
. Prilika : Ležerni
.200/26/27/28/29/30
. Sadržaj paketa
. Par cipela
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : platno, lagana tkanina, lagana tkanina koja će vam biti ugodna za praksu, potpuno novi i visokokvalitetni . Značajka : satenski balet ples skepan cipela izrađen od mekih i glatkih kožnih i visokokvalitetnih kožnih potplata, neklizajućeg i izdržljivog .Vjerljive baletske i prozračne baletske cipele za mališane / male / velike djevojke . pamučne papuče cipele meke i prozračne pamučne obloge, disanje uzimaju znoj i ostavljaju da vam noge slobodno dišu. Savršeno za Jazze, gimnastiku, jogu, moderan ples, ples sa balloom, ples trening, lekcija za fizičku lekciju i ECT.

Karakteristike