.

Kreativne kopnene rukavice za palme za životinje plišane rukavice tople rukavice za partijsku ulogu reprodukcije

Kreativne kopnene rukavice za palme za životinje plišane rukavice tople rukavice za partijsku ulogu

KM 1.33

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje sa žućne od Joybuy Marketplace-a
. ove dlanske rukavice izrađene su od plišanih materijala i mogu direktno dodirnuti kožu. Udobno, izdržljivo i lako za nošenje. Dizajn dlan stvara zabavu za vas i vaše prijatelje. Vrlo su pogodni za maskarsko i scenske nastupe. funkcije
. -Materijal : pliš
. - Ove rukavice su napravljene od udobnog plišanog materijala, izdržljive i jednostavne za nošenje. - Dizajn životinja za životinje stvara zabavu za vas i vaše prijatelje, kada nose ove rukavice. - Oni su rukavice vrlo pogodne za maskarsko i scenske nastupe. - Dijelite ih sa svojim prijateljima jer su dobri foto rekvizicije. - Možete nositi ove rukavice da bi ruke zadržite da se ruke tople i mogu ih nositi za savršene performanse.
Ove rukavice su izrađene od udobnog plišanog materijala, izdržljivo i lako za nošenje. | Životinjski dlan dizajn stvara zabavu za vas i vaše prijatelje, kada nose ove rukavice. | Oni su rukavice vrlo pogodne za maske i faze performanse. | Dijelite ih sa svojim prijateljima jer su dobri foto rekviziti. | Možete nositi ove rukavice da bi ruke zadrže tople i mogu ih nositi za savršene performanse.

Karakteristike