.

Valjkasti podloš stopala, šivaći pribor za šivanje industrijskih šivaćih brojeva za šivanje za PVC kožna tkanina

Valjkasti podloš stopala, šivaći pribor za šivanje industrijskih šivaćih brojeva za šivanje za PVC kožna

KM 3.00

Iz robe
U trgovini

Presser za valjak, čelična pribor za šivanje industrijskih šivaćih šivalica za pvc kožna tkanina
Specifikacija : Karakteristike : Ovo je velika nožna stopala koja se koristi sa šivaćim mašinama Da biste držali tkaninu ravno kao što se hrani kroz mašinu i ušivena Napravljen od čelika, tu pritisak je ekološki, izdržljiv, čvrst i klizna otpornost.
Posebni dizajnirani valjci poboljšavaju radnu efikasnost i omogućavaju da tkaninu ravnomjerno hrani preko stroja. Univerzalno primjenjivo na većinu industrijskih ravnih kreveta, uglavnom za šivanje odjeće za otpremu teške težine i kožna odjeća. Zamjena fine pritiska za nogu slomljenog pritiska ili za poboljšanje vašeg šivaćeg stroja.
Boja : kao veličina slike : cca. 3 x 2,5 x 1,3cm / 1,18 x 0,98 x 0,51 "Koristi se na : industrijskom ravnom krevetu Količina šivača : 1
paket uključuje : 1 x Presser Foot - ovo je prešašalačka stopala koja se koristi sa šivaćim mašinama Da biste držali tkaninu, jer se nahrani kroz mašinu i ušima se. Napravljen je od čelika, ova prešana stopala je ekološki, izdržljiva, čvrsta i klizač. Univerzalno se primjenjivo na većinu industrijskih ravnih kreveta za šivanje, uglavnom za šivanje teške teškoće i kožne odjeće.

Karakteristike