.

Dječja igračka, Sigurna inženjerska vozila Model, za dječaka

Dječja igračka, Sigurna inženjerska vozila Model, za dječaka

KM 12.99

Iz robe
U trgovini

Dječja igračka, model sigurnih inženjerskih vozila, za dječak
Specifikacija :
Karakteristike : 1 izdržljivo i sigurno, sačinjeno od premium drva, koje je ekološki prihvatljiv. Svaki detaljni dijelovi prikazuju finu izradu s mekim rubovima i oblinama, nema dijela da povrijedi vašu bebu. Izvrsni automobili, baza na stvarna inženjerska vozila. The Veličina je u pravu za male ruke tako da mala djeca mogu lako i kontrolirati i vrlo prenosive da se nose svuda. Razvija dječju motoričke sposobnosti, mašta, kreativnost i ruku za koordinaciju očiju tokom igranja. Ovo Automobil igračaka je zabavna zabava, bogorovne torbe za poklon za malene dječake Starost 3 i više.
Specifikacija : TIP : TIPA : VOJNI PROIZVODNI MODEL HAUT : Kao što su slike prikazane u pogodnom dob : iznad 3 godine, popis paketa :
1 x model igračka automobila
NAPOMENA :
preporuči za djecu koja imaju 3 godine i gore. Ne držite male dijelove igračke u ustima, molimo vas da vaše dijete reprodukuje ovaj set pod nadzorom odraslih.
Molimo imajte na umu da će novi tip i stari tip ovog proizvoda biti poslani nasumično i provjerite nećete smetnuti prije narudžbe.

Karakteristike